Onze Projecten

SMI Plaatwerk is direct en indirect actief in veel verschillende markten. Enkele van de markten waarin SMI Plaatwerk actief is zijn: defensie, mechatronica, medische zorg en beveiliging. Dankzij de ervaring die we de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan, kunnen we een geoptimaliseerde oplossingen voor u en uw specifieke toepassing en marktsegment ontwikkelen.

Deel deze informatie

Ambulance Kasten

In opdracht van Visser Leeuwarden produceert SMI Plaatwerk seriematig de kasten die gebruikt worden in ambulances.


Visser Leeuwarden

Leeuwarden - NL
JAAR 2020
11
MEI

Body Scanner

SMI Plaatwerk produceert in opdracht van OD Security seriematig de SOTER body scanners. De body scanners maken het mogelijk om de veiligheid overal in de wereld te verhogen met een minimale hoeveelheid straling.


OD Security

Leeuwarden - NL
26
MRT

Delta COMBISCOPE

SMI Plaatwerk bouwt de complete omkasting voor Delta Instruments van de zogenaamde combiscope. Een ingenieus apparaat waarmee snel en betrouwbaar monsters uit met name melk kunnen worden geanalyseerd. SMI produceert niet alleen alle plaatwerkdelen, inclusief de oppervlaktebehandelingen, maar monteert alle onderdelen (inclusief koopdelen) tot een compleet geassembleerd eindproduct, zodat de klant bij binnenkomst direct kan opbouwen en testen.


Delta Instruments

Drachten - NL
29
JAN

Gesneden Onderdelen

SMI Plaatwerk levert ook enkelvoudige, seriematige gesneden en gezette producten. Deze onderdelen bijvoorbeeld worden door ons lasergesneden, inclusief de kleine gaatjes met een diameter van 0,6 maal de plaatdikte. Na het verzinken wordt er nog een lager ingeperst, alles onder één dak door SMI uitgevoerd. Leveringen worden vervolgens uitgevoerd in specifieke Kanban bakken, voor rechtstreekse levering aan de productie zonder verder ompakken.


JAAR 2019
16
SEP