Onze Projecten

SMI Plaatwerk is direct en indirect actief in veel verschillende markten. Enkele van de markten waarin SMI Plaatwerk actief is zijn: defensie, mechatronica, medische zorg en beveiliging. Dankzij de ervaring die we de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan, kunnen we een geoptimaliseerde oplossingen voor u en uw specifieke toepassing en marktsegment ontwikkelen.

Deel deze informatie

Delta COMBISCOPE

SMI Plaatwerk bouwt de complete omkasting voor Delta Instruments van de zogenaamde combiscope. Een ingenieus apparaat waarmee snel en betrouwbaar monsters uit met name melk kunnen worden geanalyseerd. SMI produceert niet alleen alle plaatwerkdelen, inclusief de oppervlaktebehandelingen, maar monteert alle onderdelen (inclusief koopdelen) tot een compleet geassembleerd eindproduct, zodat de klant bij binnenkomst direct kan opbouwen en testen.


Delta Instruments

Drachten - NL
JAAR 2018
29
OKT

Gesneden Onderdelen

SMI Plaatwerk levert ook enkelvoudige, seriematige gesneden en gezette producten. Deze onderdelen bijvoorbeeld worden door ons lasergesneden, inclusief de kleine gaatjes met een diameter van 0,6 maal de plaatdikte. Na het verzinken wordt er nog een lager ingeperst, alles onder één dak door SMI uitgevoerd. Leveringen worden vervolgens uitgevoerd in specifieke Kanban bakken, voor rechtstreekse levering aan de productie zonder verder ompakken.


16
SEP

Commando Terreinvoertuig

Het Korps Commandotroepen neemt een nieuw type terreinvoertuig in gebruik. SMI Plaatwerk, in opdracht van Defenture, heeft de frames gebouwd. Het gaat om het chassis en de opbouw. Deze zijn voor de nieuwe ATTV (Air Transportable Tactical Vehicle). Dit is het nieuwe lichtgewicht voertuig van de commando’s. Defensie heeft het voertuig trouwens een andere naam gegeven: Vector.


Defenture

Tiel - NL
05
JUL